Nov 19, 2009

::Sakit itu rahmat dan penawar dosa::

Posted by ::@M@L:: at 11:31 PM
for the best result, i think he should stay here for 2 weeks..then i can observe him everyday
tu la kata-kata Dr Sayeed kat Anjung Rahmat semalam...dia dr pakistan..mmg klinik die kat situ..dia berubat cara homeopati...my cousin yg suggest kan..org kata..selagi ade masa..usaha je la selagi mampu..berikhtiar..ALLAH kan suke org yg sentiasa berikhtiar..

abah saye punye condition agak tidak memberansangkan..tanda2 kanser hati tu dh mula nampak..mcm hati bengkak..sedikit kuning kat kuku..penat...huhu..ye..sangat sedih...tp macam mama selalu cakap..kita redha je la..selagi ada masa ni kita ikhtiar..she is very strong mama..tp die punye daughter ni selalu nangis kalo teringat keadaan abah tu..hurmm~

sejak2 abah keluar hospital..kami dah g jumpe ustaz kat melaka..sorg makcik kat muar..erm..xde perubahan..biase la..ubat2 yg xgune dadah ni kan lambat ckit kesannye..semalam cube g Anjung Rahmat kat gombak jumpe Dr Sayeed..Dr sendiri pesan..pertama kene yakin pada ALLAH..kedua atas pertolongan die..insyaAllah..kalo Allah ckp baik..sembuh..sembuh la abah..dan mmg yang tu pun kami semua harapkan..

Dr mintak abah stay kat situ untuk 2 minggu..dan insyaALLAH die ckp dalam masa dua minggu bengkak hati tu akan surut..dan abah dah tak penat2 lagi..sbb skrg ni kalo jalan setapak ke dua tapak ke dh termengah2..huhu..mudah2an rezeki untuk abah sembuh tu ade..amin~

baru je balik dr rumah abah..boleh bye2 je..sbb kalau ikut g hantar kang xsempat nak balik kemas2 baju..mlm ni nak bertolak g kedah plak..huhu..rase sedih pun ada nak tinggal abah ngan mama untuk 2 ari..hurm~

~abah,dik selalu doa abah baik balik..xpernah sekali pun dik terlupa nak doa utk abah ngan mama~

0 comments:

Post a Comment

 

..::Happily me::.. Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez