Mar 11, 2009

Jerantut-Bukit Tinggi

Posted by ::@M@L:: at 5:43 AM 0 comments Links to this post


Hi..xde benda sgt nak citer..just nak kongsi gamba masa g kenduri kawen Julia di Jerantut and otw balik KL singgah Bukit Tinggi Resort..


Julia&Masrul
-28 Februari 2009-

one of my best buddy from matric till utm
congratulations..semoga jodoh korg kekal sampai hujung hayat

~amin~









ni gambar2 kitorg kat bukit tinggi resort

ayu2 semua sbb plan yg tak dirancang..almaklum la..lepas mkn kenduri..mesti la berbaju kurung..xgitu??-daaaaa~

Doa pengubat KANSER

Posted by ::@M@L:: at 5:31 AM 0 comments Links to this post
Doa penawar kanser

Allah yang menguji manusia dengan penyakit, Allah juga yang berkuasa menyembuhkan. Link doa untuk penyakit kanser dari satu blog yang diemailkan oleh seorang sahabat di Lancaster ini rupanya menjadi penyebab sembuhnya penyakit seorang hamba Allah di Malaysia. Terima kasih kepada semua yang terlibat dalam menyampaikan perkara yang baik ini. Semoga Allah berikan ganjaran sebaiknya dan dilimpahkan rahmatNya yang banyak kepada kita semua.Ya Allah berikanlah kami kesihatan dan kesejahteraan dan jauhkanlah kami dari segala jenis penyakit, zahir dan batin. Janganlah diuji kami dengan sesuatu yang tidak mampu kami hadapi. Amin.

To shrink cancer cell -
Surah Thaaha 105 -107 (7 times)

To kill cancer cell:
1. Surah Al-Qalam 1-5
2. Surah Al-Qalam 16-20 ( 7 times, repeat verse 20, 20 times)

To cure from cancer (read following sequence):
1. Al-fatihah
2. Al-Baqarah 1-5, 163-165, 255-257, 285-286
3. Ali-Imran 1-5, 18, 26-27
4. Al-A'raf 54-56, 117-119
5. Yunus 80-81
6. Thaaha 65-69
7. Mukminun 115-118
8. As-Shaaffaat 1-15
9. Ar-Rahman 31-34
10. Al-Hasyr 21-24
11. Al-Mulk 3-4
12. Al-Qalam 3-4
13. Al-Jinn 3
14. Al-Kafiruun
15. Al-Falaq
16. An-Nas(Read 7 times onto water for shower and to be drank)

Believe, it is He the Most Merciful, the Most Loving, for it is He who will give a cure to this disease. Insya'Allah, if it is the best fated and charted in my life.

Always read:Doa Nabi Yunus, Bismillah 5, Doa Nabi Ayub, Ayat Syifa' and istighfar

p/s:copy from tazkirah blog
 

..::Happily me::.. Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez