Nov 7, 2009

::Kelantan vs Negeri Sembilan::

Posted by ::@M@L:: at 12:00 AM
ahaaa...ape ada dengan tajuk entry kali ni??hik3..
saye bukan peminat bola..apatah lg utk menjadi seorg yg fanatik dengan BOLA...hehe..setakat tgk2 dlm tv tu bleh la..tp kalo sampai g stadium pakai segala bendera2 bersorak sakan tu..bukan saye la kot..hik3..

tapi incik haby saye sangat la fanatik bola..dan malam ni dia akan jadi seseorang yg sangat fanatik utk mengeluarkan segala suara yang dia ade..;)..(jangan sampai habis segala suara yg ade dah la ye yang)

segalanya bermula sabtu minggu lepas bila tengok bola kat TV1 (kelantan vs perlis)..sampai saye dan adik ipar xdapat tgk sehati berdansa kami...hukhuk..ye la..kdg2 perlu kesiankan kaum adam utk menonton ape yg diorg suke kan..beralah je laaaaa...bile kelantan menang je..automatik incik haby saye ckp..minggu depan nk g bukit jalil..haishhh...rupenye fanatik jugak incik haby saye dgn bola di Malaysia ni ye...start pada mlm tu..die pun dh cari kawan2 utk g same2 ke stadium nnt..

setelah puas tanye org sane sini..dpt la jugak tiketnye..mintak tolong cousin belikan di Kelantan..(jauhnye cari tiket..)..ape lagi..balik rumah je senyum meleret...tp saye suke tgk die senyum..;)..g la syg..asalkan xgado2 ye..hik3

disebabkan bola tu..kelantan sampai dapat cuti peristiwa satu hari..dasyat ye..dan mmg ramai warga2 dr kelantan turun ke bukit jalil semata2 utk perlawanan bola nih..isk3..

sape yg menang??mana saye tau..kite tgk mlm nnt ye..semestinye kalo kelantan menang incik haby saye akan bising satu isi rumah..;)


hohoh..incik haby yang mungkin tgh tengok dikir barat kat stadium skrg ni..;)

0 comments:

Post a Comment

 

..::Happily me::.. Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez