May 24, 2010

::Seluar::

Posted by ::@M@L:: at 2:54 AM
macam pelik je tajuk tu..dah xde tajuk lain ke nak letak??
kenape seluar??sebab saye baru beli seluar baru..2 pasang okeh...hahahah
kenape beli seluar?sebab seluar lain semua saye xmuat nak pakai??
hah??xmuat...gemuk ke??tak..saye xgemuk..perut saye je makin cute muncit..ekekek..

haah..baru sedar..dah lama xsarung jeans..asyik pakai skirt je..skirt pulak bukan banyak pun..ade dua helai je..dok ulang2 pakai..basuh satu pakai satu basuh satu pakai satu..naik jemu tengok..tengok wayang pun dh rasa mcm cikgu nak g mengajar kat sekolah..hikhik

tadi kebetulan dah bergaji..sebenarnye nak beli sandal...dh ain dari sebelum gaji lagi..alih2 beli seluar...sebab kasut yang ada selesa lagi rasenye nak pakai..seluar je yang xde..so..beli la seluar..seluar maternity ye..bukan jeans..saye dah xboleh pakai jeans..hukhuk..sedih sedih..seluar feveret...

bulan lepas dh beli seluar..tapi xsedap pakai..almaklum la..first time beli seluar maternity..rasa macam cutting seluar tu besar je..menggelebeh..tadi cari cutting yang cun2 sikit..nasib jumpe...sukenyeeee...banyak jugak pakai duit beli baju+suar+anak baju+anak suar time2 preggy ni ye..tu belum baju baby ibu yang kuat kicking ni lagi..

sekarang dah 5 bulan...nanti lagi 2 bulan ibu beli barang untuk baby ibu pulak ye..

saye happy arini..
nape happy?
tah la saye xtahu...tapi xpe..baik untuk baby bila ibu happy~

ok..sekarang dah tau nape tajuk kite kali ni SELUAR...

0 comments:

Post a Comment

 

..::Happily me::.. Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez