May 27, 2010

::First Baby Shirt::

Posted by ::@M@L:: at 8:58 PM
Semalam saye ajak incik suami makan kerang bakar...petang tu g old town white coffe kat JJ equine ni je..pekena roti bakar...

incik suami tanye..nak makan kerang bakar kat mane..saye cakap tak kisah kat mane2 asalkan kerang bakar..hahah..bukan ngidam ye..memang saye suke makan kerang...

lepas maghrib..kami pun keluar g bangi..makan kat restoran RIMBUN...memang dah tau situ ada kerang bakar...disebabkan kenyang makan roti bakar..jadi kami order kerang bakar+steak (share 2 orang)....sampai waiter tu jenguk kertas order tu kot2 makanan xsampai lagi..pelik agaknye makan sikit sangat..hahahah

ohooo...sebelum g makan..singgah kedai MANJAKU kat bangi..excitednye seorang ibu nak beli baju kat baby dia..hahah..incik suami cakap nak beli ape??saye cakap nak beli first stoking..pastu nanti leh framekan..hahah..masuk kedai tu..dah terbeli satu set plak..sock+baju+suar...hikhik...sukenye saye...=)
ohhh..tapi saye xbeli kaler pink..sebab takut nanti baby yang kuar bukan girl camne..so..beli kaler universal..yeay!!

~moga ALLAH sentiasa permudahkan ibu dan baby~

0 comments:

Post a Comment

 

..::Happily me::.. Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez