Jun 21, 2010

::Durian::

Posted by ::@M@L:: at 1:26 AM
okeh..
saye dah bercuti seminggu dikampung halaman terchinta..cewahh..KEDAH la..mane lagi kan..hikhik
saye balik dengan izin suami ye..jadi kami membujang sekejap seminggu..syok jugak..baru rindu lebih ckit..heeeee..

syok bile dapat balik kampung...sebab ape??sebab boleh makan sedap2...sedap ke??ye la..sedap..=)
sampai2 je rumah tok..dengan bersusah payah dan mulut xberenti2 cakap 'aku xlarat la...' dapat jugak tok belah buah cempedak..sebab cucu yang satu ni masuk2 je dah terbau buah cempedak dan berkata 'sedapnya cempedakkkkkkkkkk'....start petang tu sampai la 4 ari berturut2 makan cempedak goreng..sedap wehhh..

esoknye...bangun pagi makan2....siap2...pegi beli TV baru untuk tok..sian tok..ada 2 tv..dua-dua rosak..camne nak tengok akademi al-quran kan..=)..so..kami pun menjalankan misi mencari TV..last2 jumpe TV LCD untuk tok..aiseh..siap ada ASTRO...boleh la tok tengok imam muda ye..

lusa pulak misi menziarah orang sakit..mula2 rumah makjang..lepas tu rumah pak id plak..disebabkan saye balik kali ni spesel ckit sebab bawak org dalam perut..jadi ape2 pun kakngah diutamakan ye..durian yang xberapa saye makan tu pun saye makan...

pantang sebut nak makan..mesti dapat..last2 saye jugak yang terbongkang bagai perut nak pecah..huhu..

yang paling saye xsuke masa check up 6 months..aduhai..letih tengok klinik kat kedah..tulis rumah bersalin..sekali saye ckp nak buat regular check up..boleh pulak bgtau doc ada sorg je..klinik besar bagai ada doc sorg je ke cik misi??at last g klinik biasa je la..alhamdulillah..baby makin aktif quickening...syiok~alhamdulillah

0 comments:

Post a Comment

 

..::Happily me::.. Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez