Apr 30, 2010

::Takde motif::

Posted by ::@M@L:: at 12:20 AM
ok...saye penat~

hahah..ape daaa..baru mula taip dh cakap penat..=)
kenapa ye..hati orang yang pregnant mudah sangat tersentuh..atau dalam bahasa lain SENSITIF..hurm~
saye takde la sensitif sangat..cuma kalau time penat+sakit belakang+sakit tulang pinggul+rasa ngantuk yang amat mesti hati saye mudah membara..opsss...tapi saye bukan jenis melenting di rumah ye..melenting saye di sekolah je..nasib kamu la anak murid..hukhuk..

orang cakap..nasib saye pandai kawal emosi..xbwk perasaan marah pada budak sampai ke rumah..
ohhh..anda perlu tau..saye marah budak bukan suka2..tapi macam saye ckp..kedegilan diorg dh melampaui batas kesabaran saye..tapi jangan risau..saye xpukul~orang cakap cikgu xboleh marah..xboleh pukul..xboleh cubit malah xboleh buat muka marah pun depan budak..hukhuk..[sangat tertekan dengan semua ini]

ok2..terpesong~
saye xnak cerita pasal anak murid saye..5 ari saye jumpe diorg..sudah2 la bagi saye tekanan..
semenjak dua menjak ni saye agak sibuk..buat soalan periksa..siapkan kerja kat sekolah..siapkan kerja kat rumah..siapkan kerja blog saye..siapkan semua la..tapi ada yang xsiap lagi nih..huhu..
semalam saye terfikir..saye perlu bercuti..ye...bercuti....g la mana2 pun asalkan bukan kat rumah..hahah..tapi incik suami cakap tunggu la cuti sekolah nanti..sungguh..susah kan bila saye jenis yang suka bercuti tapi incik suami sebaliknya..huhu..ye..arwah abah yang didik kami berjalan-jalan..bukan g jauh2 pun..dalam negara ni jek..dan disebabkan tu..saye rasa bosan sangat..hidup saye dok rumah balik kedah balik kelantan balik rumah balik....last sekali bercuti ke cameron highland..masa tu arwah abah ada lagi...sangat syok walaupun cameron highland je..hukhuk..ok sudah~

dua minggu lepas incik suami dh tunaikan hajat saye nak makan ikan bakar..makasih ye~
makan kat klang je..kat tanjung muara...tapi saye kasi 3stars je utk ikan bakar dia..ketam masak sweet sour 5 stars hikhik...hajat dihati nak cuba dulu..kemudian baru nak ajak mama+tok+cikta+munzet+kakak+abg ipar g makan....tp mama dh warning siap2..kalau xsedap xnak..hukhuk..then terkenang balik ikan bakar yang sedap di Kuala Perlis~hurm..arwah abah yang suke bawak makan kat Kuala Perlis..sedap~dan saye teringat makan di Umbai melaka..time tu kakak xkawen pun lg..sangat sedap makan kupang~ke memang ibu mengandung je yang rase semuanye sedap macam nak makan..hukhuk

~anak ibu jangan mintak yang bukan2..susah ibu nak pujuk papa dapatkan hajat tuh~

0 comments:

Post a Comment

 

..::Happily me::.. Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez