Apr 7, 2010

::Empat Belas::

Posted by ::@M@L:: at 2:42 AM
Salam~
arini baby genap 14 minggu..Alhamdulillah..
Semoga baby terus sihat macam yang selalu ibu doakan =)
Untuk 2 bulan ni..dah tak beli dah majalah EH! ke..INTREND ke..COSMOPOLITAN ke..
dah bertukarrrrrrr ke MAMI & BABY dan PA & MA...hikhik..
bukan apa..sebagai persediaan dan panduan masa hamil ni..semasa melahirkan dan selepas kelahiran..
setakat 14weeks ni xdapat rasa lagi baby tendang ke ape..tapi kadang2 tu rasa jugak baby gerak..kadang2 sangat la..tak sabar nak tunggu baby tendang2..orang ckp..kang kalau tendang xleh tido malam pulak..xpe..saye xkisah..saye nak rasa baby saye tendang2..=)..almaklum la..1st experience..

baru je baca kisah bestfriend ALONG~
syok kan long tengok baby gerak2?mudah mudahan baby long baby ngah sihat dan sentiasa dalam berkat ALLAH..

~mother in law pesan..sekarang banyakkan baca surah yusuf..mudah2an baby cantik..memamg saye selalu amalkan2 surah2 yusuf..luqman..maryam..taubah..~

0 comments:

Post a Comment

 

..::Happily me::.. Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez