Aug 5, 2010

::Ramadhan::

Posted by ::@M@L:: at 2:15 AM
Salam~
lama dah tak menaip..busy~..ecehh..busy sgt ke kan...hehe...malas juga..
busy cari duit nak beli barang baby dan baju raya untuk ibu & papa..hikhik

alhamdulillah..baby dah 31 weeks arini...kejap je rasa dah capai angka 3 dah...sebelum ni belas-belas..dua puluh..sekarang dah tiga puluh..aiseh...anak ibu dah besar ye =)
rabu minggu lepas pegi buat scan..saje ajak mama teman..nak bagi mama tgk cucu..hehe..tp mama plak xpakai spek dan tak faham nak tgk screen tu..hikhik
mula-mula doc scan 2D je..kalau petang memang baby aktif sikit..jadi saye pun tanye doc boleh tak buat 3D scan..last month buat 4D tak nampak ape2..then doc pun try...yes2..ibu nampak hidung baby...haha..hidung pun jadi la sayang...doc cakap kita bernasib baik sebab nampak muka baby...=) ke anak ibu saje je nak bagi ibu tengok..thanks anak ibu;)

sekolah baru je habis JULY TEST minggu lepas..dan seperti biasa..ramai yang failed..tapi alhamdulillah..ada yang meningkat secara drastik dan tidak kurang jugak yang elok2 dah lulus jadi failed (ye..saye sgt geram dekat budak yang sebegitu)...hurm...CIKGU DAH TAK TAHU NAK FIKIR MACAM MANA LAGI~

minggu depan dah nak sambut Ramadhan..rasa tak sabar pun ada..ramai yang tanya saye boleh puasa ke tak...hehe..insyaALLAH saye cuba berpuasa walaupun masa tu kandungan dah 8 bulan..lagipun hari tu puasa alhamdulillah sihat je..cuma risau sbb sekarang ni makin mudah lapar..tp saye tau baby saye faham kalau saye tak makan bulan puasa....=) dan bulan Ramadhan ni jugak incik suami akan berpindah tempat keje..ALHAMDULILLAH...rezeki anak...dekat sikit dengan rumah..tak payah la buang duit bayar tol sampai rm10 setiap hari..minyak pun save sikit..

kemudian saye dapat tahu berita yang menggembirakan hati seluruh keluarga dan mudah-mudahan itu REZEKI DIA~saye selalu doakan

dan hari ni sekali lagi saye dapat berita yang menggembirakan dan mungkin ini REZEKI SAYE~

tak rugi kalau bersabar =)

0 comments:

Post a Comment

 

..::Happily me::.. Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez