Aug 16, 2010

::26::

Posted by ::@M@L:: at 1:48 AM
Alhamdulillah...
ALLAH panjangkan lagi umur saye untuk sampai ke umur 26 tahun semalam (15 ogos)..
orang pertama yang wish mestilah incik suami..=)
dan terlalu ramai orang yang wish tahun ni especially di Facebook~HAPPY

owh...takde apa yang istimewa birthday kali ni...sedikit sayu sebab tak dapat call dari abah tersayang~al-Fatihah..

kek pun takde..sebabnye puasa...nak g bazar Ramadhan pun tak dapat sebab hujan lebat..almaklum je la..kan baru-baru ni ada kes ribut kat melaka sampai 2 orang meninggal dunia..sekelip mata je kan kalau ALLAH nak buat sesuatu benda tu berlaku~nauzubillah

tapi saye dapat telekung raya dari incik suami..yeay!!!sebelum ni suke je rembat telekung mama..sorry ma..nanti dik beli baru kat mama..=)

hari sabtu berbuka kat rumah mama..syok berbuka ramai-ramai..abah je takde kan..(redha)
tahun depan bertambah lagi ahli keluarga..bukan satu tapi dua...sibuk dengan si kecil la pulak tahun depan ;)

kakak dah pregnant 5 minggu~alhamdulillah..mudah-mudahan segalanya dipermudahkan untuk KAMI~ 

0 comments:

Post a Comment

 

..::Happily me::.. Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez