Mar 27, 2011

Skills

Posted by ::@M@L:: at 5:44 PM
makin nuha besar makin banyak skills yang dia tunjuk~


hari kedua nuha lahir..nuha tunjuk skill tido sampai tak jaga menyusu..heeeee
lepas tu nuha cuba tunjukkan skill tido sambil duduk
sekarang nuha makin aktif dengan skill bawak motor sambil menyembur-kene-muka-sendiri
dan yang paling latest nuha dah tunjuk skill meniarap yang ibu tunggu-tunggu~thanks nuha!!!

alhamdulillah..disamping tengok anak membesar depan mata..rezeki ALLAH tak pernah putus..hidup kalau takde dugaan pun tak best..bak kata orang tak mencabar..jadi sekali sekala ALLAH tetap uji hamba-hambaNYA..

cuti sekolah baru ni..kami balik kampung kedah~sangat seronok walaupun takde la kemana-mana..yang tak berapa bestnye balik kali ni ada berita sedih..semuanya tentang penyakit..hurm..
balik je kampung tok tak sihat..demam sampai tak boleh tidur...lepas tu dapat tau pakngah lit (abang arwah abah) masuk hospital...katanya sakit..bila pi melawat..baru tau pakngah lit sakit kanser..innalillah...penyakit tu berulang lagi dalam keluarga kami...selang setahun je lepas arwah abah pergi...erm..tipulah kalau saye cakap saye tak tersentap bila dapat tau berita sedih ni...nampak je pakngah yang kurus..terus teringat arwah abah dan kenangan dulu jaga abah di hospital...tak sangka dalam masa kurang setahun tengok pakngah..dia dah kurus sangat tak macam dulu...mudah-mudahan keluarga pakngah sabar dalam terima ujian ALLAH yang maha hebat ni..dan mudah-mudahan umur pakngah dipanjangkan~amin

ok..tetibe saye dah blank~bye

0 comments:

Post a Comment

 

..::Happily me::.. Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez