Feb 17, 2010

::scan::

Posted by ::@M@L:: at 7:17 AM
i can see my baby..i can hear his/her heart beat..Ya Allah..Indah sungguh ciptaan-Mu..
i can't stop smiling masa doc tgh godek2 benda alah scan tu kat perut..dalam masa yang sama doc terang mane baby saye..
kecik je..baby baru 7mm..then doc ckp..'jom kite dengar jantung die'..wahhh...lagi saye suke..laju dan perlahan..
doc ckp janin terbentuk normal..kalo janin xjadi..xde heart beat..alhamdulillah..baby pun dalam rahim..lega rasa bile dapat tengok kantung tu..incik suami pun suke dapat tengok kantung baby..=)
ade jugak yang tanye kenapa nak scan kecik lg?..jawapan saye..sebab saye teruja nak tengok my very first baby..almaklum la..xde pengalaman..doc pun perasan saye teruja..doc ckp kalo first baby ni selalu2 la ikut perkembangan stage baby tu besar..doc ckp 2-3 month lg scan sekali lg..tgk baby tu dh besar ade tangan kaki sume..yes..honestly saye xsabar tunggu lagi 3 bulan..nak scan lg..
tolong doakan baby dan saye sihat~

~anak ibu membesar baik2 ye..thanks sebab bagi ibu tengok anak ibu malam ni..=)

1 comments:

RiNa FaRiD on February 18, 2010 at 6:39 AM said...

tahniah yek amal =)
jaga kesihatan bebaik.. :D

Post a Comment

 

..::Happily me::.. Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez