Feb 22, 2009

::Nilai::

Posted by ::@M@L:: at 6:36 AM


Hi..bertemu kembali utk post yg seterusnye..heee~..wekend aritu,semalam ngan arini la..aku g Nilai..ala..kat negeri sembilan tu..sempadan sepang tu..saje g..lepak2 ngan kwn2..nak kata lama xjumpe..xde la sgt..tp sbb bosan..g la lepak2..ceee..lepak tu..almaklum la..bulan 3 ni..si rose dh nak kawen..end of this month die dh nak quit keje kat Royce tu..ala..company yg aku pun penah kene dera..eh2..keje dlu..huuu..shes already got a new job at Kelantan..negeri kelahiran die la tu..heee~..bakal husband pun org sane..so..rezeki murah senang dpt keje before kawen..jadi..awal minggu aritu aku da msg die..tanye xnak wat majlis perpisahan ke..xpun wat parti dara..hahah..almaklum la..yg join2 pun anak dara je kan..mak dara xdpt join..die pun bg green light..sanggup kuarkan duit utk kwn2 die ni melantak..hehe..so..kitorg pun jumpe la kat nilai wekend aritu..mcm xbest je kan..g nilai je..hehe..bukan ape..faktor2 ekonomi yg menyebabkan kene makan2 kat nilai je..kalo ekonomi xgawat..leh jgk g PD ke..(habis2 pun la..tu la tempat yg dikira paling dekat dan mimah suke sgt g)..nak g tempat jauh2 dan syiokkk..ekonomi pun kene stabil..so..tggu la sikit masa lg kot boleh g berjalan2 ke tempat lain plak..erm..xde ape pun kitorg wat..gossip2..biase la anak dara..pastu lepas maghrib g makan2..sedap..sampai tambah nasik..hahah..pastu sbb nilai xde ape..kitorg pun g la lepak kat putrajaya...ramai ehh org kat putrajaya malam minggu..hahah..duduk dkt je ngan putrajaya...tp xpenah plak aku g mlm2..nampak sgt abah xkasi kuar malam..heeee..td..lepas masing2 bangun tido..(bgn sbb tekezut)..nak tau tekezut sbb ape??sbb..kete acyah kene palit cat merah berbentuk salib..haihh..hangin satu badan..kete die parking kat umah die..die dtg nilai dgn mimah..so..pagi tu housemate acyah call bgtau kete die ada org palit cat merah tanda salib besar2 dekat bonet depan..huhu..kesian..tp ape yg kitorg mampu buat..dgn keadaan die geram2..marah2..die pun balik klang..nak tgk condition kete camne dan nak wat report police..utk pengetahuan korg..acyah baru je dpt kete tu sebulan..bawak pun xterer lagi..sbbnye..tau2 aje la jalan kat klang..bz....bile acyah da balik..tinggal la kitorg berlima..lepas mandi2..wangi2..kitorg g nilai 3..ala..yg jual2 kain tu..mayon ckp nak g tgk adiah utk wedding julia next week..tp..panas giler kat ctu..huhu..sempat la g 4-5 kedai..astu kitorg pun balik..singgah secret recipe..mimah belanje kek..hahah..birthday yg ke 25 jumaat aritu..mkn2 sampai muak..kitorg pun meneruskan perjalanan balik ke rumah rose dan mayon semula..pastu..aku trus amik2 barang..aku pun balik...saje xnak balik lewat2..kalo balik leh tido kejap..hahaha..balik2 tu plak ujan lebat..mmg syiokkk la tido..heeee~..sekian..







kami di Nilai 3 (Rose amik gamba)



kami ber5

0 comments:

Post a Comment

 

..::Happily me::.. Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez